header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuws

zaalriempjes afhalen voor klompen keepers

Zaal Nieuws afbeelding

3-12In de zaal moeten de keepersklompen voorzien zijn van zaalriempjes. Deze hebben plastic gespen. In de zaal mogen geen metalen onderdelen aan de klompen en legguards zitten. Buitenriempjes zijn NIET toegestaan en er wordt op gecontroleerd.
Vanavond 3 december om 20.00 uur en zaterdagochtend 4 december tussen 9.30-10.30 uur zijn de zaalriempjes af te halen in het clubhuis.  

Lees verder

Nieuw zaalhockey trainingsschema: locatie Groote Veen

Zaal Nieuws afbeelding

28-11Er is een nieuw zaaltrainingsschema. Omdat we in totaal nog 6 uur tot onze beschikking hebben in sporthal Groote Veen vanwege de sluiting van de sportaccommodaties om 17.00 uur hebben alle teams in plaats van elke week, om de week nu een binnen training.

Lees verder

Dames 1 zaalkampioen!

Zaal Nieuws afbeelding

10-2Dames 1 heeft vanmiddag in Roden de laatste twee wedstrijden van het zaalseizoen gewonnen en is kampioen! Dames, trainer en staf gefeliciteerd met dit prachtresultaat. 

Lees verder

Jong dames 1 zaalkampioen !

Zaal Nieuws afbeelding

17-2 v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Lees verder

Heren 1 zaalkampioen !

Zaal Nieuws afbeelding

17-2 Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Lees verder

JC1 Zaalkampioen!

Zaal Nieuws afbeelding

15-2 Op de laatste speeldag deed JC1 wat het moest doen. Winnen van de koploper GHBS. In een zinderende wedstrijd, waarin het de eerste helft gelijk op ging, waren ze in de tweede helft de sterkste. Er werd zelfs gewonnen met 10-2.  Toen moest er alleen ook nog gewonnen worden van DASH en ook dat lukte met 8-3.  JC1 stond de hele competitie tweede , maar werd op de valreep toch

Lees verder

Zaalkampioen

Zaal

11-2Jong Dames 1 is in Leeuwarden zaal kampioen geworden ! De thuis ploeg werd met 0-7 en GHBS D11 werden met 15-0 verslagen ! Dames, gefeliciteerd!   

Lees verder

info avond over zaalhockey

Zaal Nieuws afbeelding

22-11voor de coaches en managers van de zaalteams
Het zaalseizoen staat op het punt van beginnen. Daarom organiseert de zaalhockeycommissie samen met de jeugdcommissie een informatie avond op 28 november voor coaches en managers van ALLE jeugdteams ( ook voor de jongste jeugd) over de zaalcompetitie. We geven kort uitleg over de rollen, taken en verantwoordelijkheden van iedereen in

Lees verder

zaaltrainingen

Zaal

21-11 De zaaltrainingen staan op de site. 
Net als eerdere jaren hebben we niet genoeg uren gekregen om iedereen iedere week te kunnen laten trainen. Je traint dus om de week!!
Let op: achter de trainingstijden van je team staan de dagen waarop jij training hebt. 


Lees verder

Commissie leden zaalhockey gezocht

Zaal Nieuws afbeelding

6-3 ++++++++++++Commissieleden gezocht++++++++++++ per direct
Zo kort na het afronden van het zaalhockeyseizoen begint de voorbereiding alweer van de zaalhockeycompetitie 2016/2017.   HCE wil een zaalhockeycommissie instellen en zoekt daarvoor minimaal 2 commissieleden die graag deze dankbare taak op zich willen nemen. Zonder vrijwilligers zal het organiseren van deze activiteit

Lees verder

Zaal - trainingsschema bekend

Zaal

30-11Het trainingsschema voor in de zaal is bekend en te vinden onder het tabblad" Trainingsschema". Het schema gaat deze week (vanaf 30 november) al in voor sommige teams, dus kijk snel wanneer jij training hebt!

In de bijlage vind je een duidelijke overzicht voor elk team en de datums waarop er getraind wordt. Schrijf deze datums op zodat je het niet vergeet.


Lees verder

Einde zaaltrainingen

Zaal

19-2 Donderdag 19 februari is de laatste dag van de zaaltrainingen.     
Zoals al eerder op de site aangegeven starten voor de jeugd de buitentrainingen weer na de voorjaarsvakantie. Dat betekent dat vanaf maandag 2 maart dus het buitentrainingsschema weer ingaat zoals deze op de site is terug te vinden.
Lees verder

Dames 1 promoveert naar Topklasse in de zaal!

Zaal

2-2Dames 1 was in hun klasse al ongeslagen kampioen geworden en hadden afgelopen zondag de kans om in Drachten promotie naar de Topklasse af te dwingen. En dat is hun gelukt!


Lees verder

Zaal, Heren 1 en Dames 1 kampioen/promotiewedstrijden

Zaal

28-1 Zowel onze Heren 1 als Dames 1 hebben uitstekend in de zaal gepresteerd, ze zijn beide kampioen geworden. Heren 1 in de Topklasse, Dames 1 ongeslagen in de Sub Topklasse.Lees verder

Shake hands ook in de zaal

Zaal

9-12Sportiviteit en prestatie gaan hand in hand. Dat willen we als KNHB graag zo houden met onze verenigingen en daarom lijkt het ons geweldig om het Shake Hands initiatief ook landelijk in de zaal uit te rollen. Shake Hands heeft als doel extra aandacht te geven aan Sportiviteit & Respect en daarmee de hockeycultuur waar we allemaal zo trots op zijn te bewaren. In de zaal is er vaak minder

Lees verder

Regels opfrissen? Briefing zaalhockey 2014-2015.

Zaal Nieuws afbeelding

5-12Dit weekend beginnen de eerste zaalwedstrijden. Het is wellicht handig voor de wedstrijden nog even de belangrijkste regels door te nemen. De briefing voor het zaalhockey vind je in de bijlage.

Er is 1 wijziging met betrekking tot het wisselen van keepers voor een extra veldspeler:


Lees verder

Zaalcompetitie gaat door ondanks maatregelen

Zaal Nieuws afbeelding

27-11 Zaalhockey Ruim 10.000 teams maken zich na komend weekend op voor het zaalseizoen. De KNHB heeft na een snelle analyse vastgesteld dat 85% van alle zaalwedstrijden gespeeld wordt door jeugdteams. Bovendien geldt dat van alle op dit moment ingeplande wedstrijden (junioren en senioren) 85% uitgespeeld zal zijn voor 17.00 uur. Van alle wedstrijden dient 15% dus verplaatst te worden. De

Lees verder

Heren 1 kampioen in de zaal

Zaal Nieuws afbeelding

22-1Het jaar is nog maar net begonnen maar ons Heren 1 team is al zaalkampioen ! Gefeliciteerd !

Lees verder

 

Facebook

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hooiweg 196B,
9765 EM Paterswolde
050 5532749
[email protected]

Postadres
Postbus 120,
9765 ZJ Paterswolde

Bank gegevens
IBAN : NL05RABO0315843896
T.N.V. : Mixed Hockey Club Eelde!

KvK Nummer
40048253