Glitter en glamour toernooi HC Eelde groot succes!

Nieuws afbeelding 11-6-2012

Zaterdag 9 juni organiseerde de Hockey Club Eelde een slottoernooi voor Meisjes E6 met als thema:” Glitter en Glamour”. 180 Meisjes in de leeftijd van 8/9 jaar, verdeeld over 20 teams vergezeld van hun ouders, begeleiders en coaches waren de hele dag te gast op de hockey club. De teams hadden kleding passend bij het thema aan en iedereen zag er glamoureus uit. De teams kwamen uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Tussen de hockeywedstrijden door was er de gelegenheid voor elk team voor het maken van een teamfoto. Daarnaast konden in de rustmomenten de meiden zich mooi maken aan een make-up tafel, zich uitleven in een echte hoge hakken race of een haarband in hun eigen clubkleuren aanschaffen.

Na twee speelrondes waarin vier wedstrijden werden gespeeld werd de finale gespeeld door onze eigen meisjes teams HCE M6E1 en meisjes M6E2. De toernooi winst ging naar meisjes HCE M6E1 die in de spannende finale met 1-0 wonnen van meisjes HCE 6E2.

Het was een prachtig en geslaagd toernooi dat mogelijk is gemaakt met de hulp van vele ouders en natuurlijk onze sponsors:Bruna Eelde, Blokker Eelde, AH Paterswolde, Beauty Salon Babette, Dezza, Haarstudio Mooi, Gonda Klevering en Pluu.