Gezocht!

Nieuws afbeelding 10-11-2022

Ben jij HCE lid (vanaf A-jeugd en ouder) /fan/ouder/vrijwilliger, en lijkt het je leuk om tijdens de wintermaanden onze club te helpen met wat kleine vrijwilligerstaken? Meld je dan snel aan!

Waar kunnen we je hulp bij gebruiken?

Vanaf begin december tot eind februari vindt natuurlijk het zaalhockeyseizoen plaats, en hebben wij sporthal Groote Veen als thuisbasis. Om alles in goede banen te leiden , zorgen wij als club ervoor dat in het weekend, zowel ‘s ochtends als aan het einde van de dag, de zaal er netjes bij ligt. In de ochtend leggen we samen met de eerst spelende teams de balken klaar en zetten we de doelen en banken neer. Aan het einde van de dag moeten deze zaken weer worden opgeruimd, waar ook de laatst spelende teams aan meehelpen.

Wat kan jou rol hierin zijn?

We zoeken een aantal vrijwilligers die op de weekenddagen zelf, deze bovenstaande acties willen ondersteunen en helpen de zaken klaar te zetten/op te ruimen. Dit houdt in dat je slechts een (half)uurtje bezig bent en toch een fijne vrijwillige bijdrage kan leveren aan de club. Hoe meer vrijwilligers we hiervoor hebben, hoe mooier we dit op roulatie kunnen gaan indelen voor de 11 zaalhockeyweekenden die we hebben. En hoef je ook niet ieder weekend er te staan! Je kunt je ook met z’n tweeën aanmelden, dat is natuurlijk net iets gezelliger!

Voor meer informatie, of om je aan te melden, kun je contact opnemen met Josien Struik of de zaalcommissie via: [email protected]

We zien je aanmelding met veel plezier tegemoet!