header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

TEAMINDELING MEISJES JUNIOREN 2022/2023

Nieuws afbeelding 15-5-2022

Als technische commissie gaan we de komende tijd bezig met de teamindeling van seizoen 2022/2023 voor de D t/m A junioren teams. Hierbij een toelichting hoe dat in zijn werk zal gaan voor zowel kinderen die in aanmerking willen komen voor een selectieteam als ook voor kinderen die dat niet willen.

 

Iedereen die volgend hockeyseizoen in aanmerking wil komen voor een eerste team (D1, C1 etc.) kan dit aangeven door een mailtje te sturen naar de TC en wordt vervolgens uitgenodigd en verwacht op de selectie trainingen. We selecteren op techniek, sterkte en trainingsmentaliteit. Daarnaast vragen we alle trainers en coaches van de huidige teams om input over hun bevindingen over het afgelopen seizoen.


Bij de indeling van de overige teams zijn een gelijke verdeling van aantallen en hockeyend vermogen (o.b.v. input trainers en coaches) over de teams leidend en proberen we daarnaast zo veel mogelijk rekening te houden met de sociale verbanden en wensen van een ieder. We vragen daarom aan alle meisjes om 3 namen aan ons door te geven per email bij wie je volgend seizoen graag in het hockeyteam wilt spelen. We proberen er dan voor te zorgen dat iedereen in ieder geval bij 1 van deze vriendinnen wordt ingedeeld.

 

De selectietrainingen zijn op HCE op woensdag 25 mei. maandag 30 mei en woensdag 1 juni op de volgende tijden:

D leeftijd: 18-19u

C leeftijd: 19-20u

A + B leeftijd: 20-21u


Dus voor iedereen geldt:

Graag vóór 20 mei a.s. een mailtje sturen naar [email protected]  met daarin:

  • Jouw naam + huidige team
  • Of je mee wilt doen aan de selectie voor het eerste team (D1, C1, B1 of A1)
  • Je opgave van maximaal drie namen met wie je volgend seizoen graag in het hockeyteam zou willen spelen.

 

We hopen dan eind juni een nieuwe teamindeling bekend te kunnen maken en zodat we weer enthousiast aan een nieuw seizoen kunnen gaan beginnen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Afgelastingen wedstrijden 19 november 2022

Agenda

Nog geen agenda punten.