Corona maatregelen vanaf 14 november

Nieuws afbeelding 17-11-2021

We houden ons aan de algemene regels

-Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

-Nies in je elleboog

-Was vaak je handen, of gebruik desinfectiegel.

We spelen en trainen zonder publiek. Spelers en vrijwilligers blijven welkom op de club.

We dragen een mondkapje in het clubhuis vanaf 18 jaar en ouder (behalve op zondag)

We dragen een mondkapje in de auto op weg naar de training en wedstrijden ( vanaf 13 jaar)

We vragen een CTB op zondag. Alle spelers en begeleiders van 18 jaar en ouder worden gevraagd naar een CTB en krijgen een polsbandje. Hiermee mag je in het clubhuis komen, de kleedkamers en de douches. Houd wel 1,5 meter afstand van elkaar.

Alleen tijdens de wedstrijd of training (sportbeoefening) is 1,5 meter niet noodzakelijk:

Vooraf, tijdens rustmomenten en na afloop van de sportbeoefening adviseren wij 1,5 meter afstand te houden voor iedereen vanaf 13 jaar. Dat geldt ook rondom de dug-out, in de kleedkamer en in het clubhuis.