Heb jij al loten verkocht voor de Grote Clubactie? Win nu een bioscoopbon!

Nieuws afbeelding 1-11-2021

Jeugdleden van HCE,

Wat zijn we ontzettend trots op jullie! Want veel van jullie hebben al een Osaka verassing verdiend. Grote vraag is:

• Wie wint 1 van de prachtige prijzen van de Grote Clubactie?
  • Wie wint  onze eigen HCE prijzen?
  • Welk team scoort het teamuitje?

Het is heel spannend…….

We hebben nog 3 weken, jullie kunnen nog tot 23 november loten verkopen! 50% van jullie heeft nog geen loten verkocht, doen jullie ook mee? Het eerste doel voor heel HCE: 2 prachtige picknickbanken, waarop je met je hele team kunt nagenieten van de wedstrijd, is bereikt! En we gaan natuurlijk door de laatste 3 weken!

Omdat we het zo tof vinden dat veel van jullie zo supergoed bezig zijn, willen we dit graag belonen. Daarom hebben we een extra prijs; we verloten 10 bioscoopbonnenonder de leden die aan het eind van de actie 10 of meer loten hebben verkocht.

Maandag 29 november maken we de winnaars van de bonnen en de HCE prijzen bekend. Doe dus nog even extra je best, misschien ben jij wel degene die wint en naar één van de nieuwe films gaat.

Extra info:

• Boekjes kun je inleveren in de brievenbus rechts naast het grote whiteboard in de kantine van het clubhuis.
  • Heb je vragen: stuur dan een mail naar [email protected]