header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Spelregelcafe donderdag 14 oktober geslaagd

Nieuws afbeelding 17-10-2021
Op donderdag 14 oktober was er een spelregelcafe op de club. De 3 leden van de arbitrage commissie (Vincent, Hans en Alfred) mochten de heren van JB1 en enkele ouders verwelkomen. Helaas geen dames van B of A teams deze keer. De meesten van de heren hadden al eens 1 keer gefloten en de ervaringen waren in het algemeen positief. We zorgen altijd voor begeleiding bij de 1e keer en/of koppelen we de beginnende fluiters met een ervaren fluiter.

We hebben ervaringen besproken, spelsituaties uitgelegd en toegelicht en filmpjes met voorbeelden bekeken. Aan het eind was er de spelregel Petje op, Petje af quizz. Het ging een aantal vragen gelijk op maar uiteindelijk kwam er een winnaar die met een mooi gekleurde hockeybal naar huis ging. Een geslaagd spelregel cafe.

We gaan de komende maand het spelregel examen weer organiseren. Dit is een zogenaamde E-learning die je zelf via een login bij de bond kunt volgen. Er komt een oproep per mail !!  Zorg dat je in ieder geval je lidnummer en wachtwoord weet !! Ook handig voor de LISA app die je bijvoorbeeld gebruikt om na het fluiten van een wedstrijd het digitaal wedstrijd formulier in te vullen. ALS JE NOG GEEN LOGIN HEBT OF DEZE VERGETEN BENT KAN JE DEZE OPVRAGEN BIJ DE LEDENADMINISTRATIE. DOE DAT METEEN!!  Ik kan dat niet voor jullie doen. Het mailadres vind je op de website onder [contact][adres].

Het examen is geheel digitaal op een dag en tijd die we zelf kunnen kiezen. Vooraf krijg je een week of 4 a 6 om te oefenen. We denken aan eind januari om het examen te houden. Ouders, trainers, coaches en anderen kunnen ook gewoon meedoen. Geef je dan even op bij 1 van ons. Zorg dan wel dat je een lidnummer hebt + inlog gegevens. Dat kan gewoon via de ledenadministratie als vrijwilliger.


Namens de arbitrage commissie ,  Alfred de Jong

Gerelateerde nieuwsberichten

Scheidsrechter nieuws
Spelregel examen 2022

Agenda

Nog geen agenda punten.