header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Hockeyclub Eelde is genomineerd voor club van het jaar!

Nieuws afbeelding 22-4-2021 En wát voor een jaar was het: vanaf maart 2020 ging door Corona alles dan anders.  We konden niet meer naar de club, maar we bleken flexibel en keken vooruit!

We hebben ook veel moois bereikt afgelopen jaar en iedereen droeg zijn of haar steentje bij. Soms door actief mee te helpen, soms door ‘gewoon’ de Coronaregels te volgen, zodat we zoveel mogelijk voor onze leden konden organiseren.

Wat deden we zoal? We organiseerden voor het eerst een 3-daags hockeykamp, we maakten trainingsfilmpjes voor ons YouTube kanaal. We waren blij met de verkochte ‘helpjecluppie’ truien (dat leverde HCE 540,- op). Maar ook organiseerden we oefenwedstrijden voor de Jeugd, bleven we met z’n allen in de winter buiten trainen (ipv in de zaal) en kwam Handbalvereniging Actief op vrijdagen bij ons handballen op de velden.

De senioren waren creatief met trainen in duo’s en viertallen en organiseerden een midgethockeytraining aan het einde van het jaar.
Het klusteam nam de wc’s onder handen en we  deden met 200 leden mee aan de online Jumbo winter bingo.

Hockeyers, coaches, trainers, scheidsrechters, sponsoren, Coronavrijwilligers, klussers en alle andere mensen achter de schermen: jullie maken HCE tot wat het is: BEDANKT!

Vind je ook dat HCE club van het jaar moet worden? Klik dan op Www.clubvanhetjaar.nl en zoek op Eelde en STEM nu (en deel dit bericht)!
Stemmen kan t/m 24 mei
#trotsophce #clubvanhetjaar #raboclubsupport

Wat kunnen we winnen?
Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem welke zij een jaarlang in hun communicatie mogen inzetten.

Agenda

Nog geen agenda punten.