header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe Coronamaatregelen bij HCE

30-9-2020 Dinsdagavond zijn er tijdens de persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Voor hockeyclubs betekent dat het volgende:  

Horeca op sportcomplexen
Vanaf 29 september moet de horeca op sportlocaties en -complexen tijdelijk gesloten blijven. Het clubhuis is alleen geopend voor wc-bezoek en het halen van EHBO materiaal. Bidons kunnen buiten worden bijgevuld bij het watertappunt. 

Toeschouwers
Toeschouwers zijn voorlopig niet toegestaan op sportaccommodaties. Het doel van de maatregel is om het hockeyen zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. 
Onderstaande punten geven richting aan de maatregel:
  • Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!
  • Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
  • Hockeyers die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de hockeyclub verlaten.
 Deze nieuwe regels gaan per direct in en gelden voor de komende drie weken. 

Agenda

Nog geen agenda punten.