header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Arbitrage 2020-2021

Nieuws afbeelding 23-8-2020
beste (ouders van) scheidsrechters

Op 5 sept beginnen de eerste wedstrijden weer. Het is een goede gewoonte dat vanaf de B leeftijd alle spelers meedoen met het fluiten van wedstrijden. Dat is vooral de eerste keer vaak spannend. Om die reden zorgen we dan altijd voor een volwassen begeleider.

Iedereen zonder spelregelkaart wordt weer uitgenodigd om examen te komen doen. Dus ook de A leeftijd en de senioren! We organiseren voor het examen een spelregel cafe en zorgen voor oefenmateriaal. Coaches, begeleiders en ouders die mee willen doen kunnen zich opgeven! 

Dit seizoen zullen scheidsrechters altijd een eigen fluitje moeten hebben (Corona proof). Zorg dus dat je fluitje in je tas zit!  De eerste keer krijg je een fluitje, daarna kosten ze 1 euro per stuk (als je hem vergeet ..). Fluitjes zijn te krijgen bij de bar.

Als laatste willen we alvast dank zeggen aan de scheidsrechters. Iedereen die wel eens fluit weet hoe lastig dat soms kan zijn. In plaats van commentaar op de leiding vragen we dus begrip en vooral respect !  En natuurlijk mag je dan ook zelf komen fluiten !  Op naar een mooi seizoen bij HCE !!


Namens de arbitrage comm,  vg  Alfred de Jong

Agenda

Nog geen agenda punten.