header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

HCE maakt trainer/coaches van Heren 1 en Dames 1 voor komend seizoen bekend

Nieuws afbeelding 23-4-2020

Dames 1 en Heren 1 bereiden zich voor op het hockeyseizoen 2020/2021. Doordat de competitie helaas versneld tot een einde is gekomen wordt de voorbereiding van het komend seizoen sneller gestart.

HCE Heren 1

Thomas Vasiluta is het komend hockeyseizoen de trainer/coach van HCE Heren 1. Dit seizoen staat hij al als trainer voor de groep. Daar komt volgend seizoen ook de rol van coach bij. We nemen daarmee afscheid van Gert Klooster en Bert Mak, die dit team de afgelopen drie seizoenen fantastisch hebben begeleid.

Kaspar van den Ham zal Thomas als manager bij Heren 1 ondersteunen en stapt daarmee over van HCE Dames 1 naar HCE Heren 1. HCE Heren 1 stond tot heden op de eerste plaats in de Tweede Klasse en had rechtstreekse promotie naar de Eerste Klasse in zicht. Helaas dwarsboomt de coronacrisis dit fantastisch presteren. Komend seizoen zal HCE Heren 1 dus wederom uitkomen in de Tweede Klasse.  

HCE Dames 1

Bart van Kimmenaede zal ook komend seizoen als trainer/coach bij HCE Dames 1 langs de lijn staan. Bert Mak en Gert Klooster zullen hem daarbij ondersteunen en gaan daarmee van Heren 1 over naar Dames 1. Robert Scholte blijft één training in de week geven aan HCE Dames 1.

HCE Dames 1 is het afgelopen seizoen uitgekomen in de Derde Klasse na een record promotie uit de Vierde Klasse. HCE Dames 1 komt ook in 2020/2021 uit in de Derde Klasse.

Beide teams worden gesponsord door Jumbo Pepping Eelde, Twinseasons/FABB, Sportrade Fit & Wellness en Fysiotherapie Willems.

Agenda

Nog geen agenda punten.