Update: Competitie stil gelegd senioren/Jeugd en hervatting trainingen Jeugd

21-4-2020

Beste allemaal,

Competitie stil gelegd

Daarnet hebben ook wij met belangstelling gekeken naar de persconferentie van de minister-president. Vlak daarna werd het besluit van de KNHB om alle competities voor dit seizoen stil te leggen bekend. Dat is een enorme domper voor alle hockeyers die nog graag de competitie hadden willen afmaken. We begrijpen het besluit wel en hopen oook op jullie begrip. Er zijn hierdoor geen promoties of degradaties dit seizoen. Wij willen als HCE op een later tijdstip wél stilstaan bij de teams die op de eerste plaast zijn geeindigd. Hoe weten we nog niet, daar denken we over na.

Trainingen worden hervat voor de Jeugdspelers

De maatregelingen die bekend zijn gemaakt geven gelukkig wel aan dat de E, F en D jeugd  en de C, B en A jeugd weer kunnen gaan trainen. Waarbij voor de C, B en A jeugd 1,5 meter regel in acht moet worden genomen. Daar zijn wij heel blij mee.

Gaan wij op 28 april dan starten met het reguliere trainingsschema?

We gaan alles in het werk stellen om vanaf 28 april de  trainingen weer op te starten. Daar komen wij nog deze week op terug. De gemeente neemt namelijk contact op met de sportverenigingen over de precieze invulling.

Tegelijkertijd gaan wij met de trainers in overleg hoe wij de 1,5 meter regel gaan organiseren voor de C, B en A  jeugd. De co√∂rdinatie hiervan ligt bij de jeugdcommissie.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om alvast met je eigen team op de velden aan de slag te gaan. De hockeyvelden en het clubhuis zijn tot nader orde nog gesloten.

Voor meer informatie zie de website van de KNHB.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Hockeyclub Eelde