header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Heren 1, 2.0

19-3-2012

Wanneer een computer programma een verbetering doormaakt wordt dit aangeduid door het versie nummers. Wanneer dit in het originele programma gebeurd wordt dit aangeduid met versie 1.0/1.1/1.2 enzovoorts. Maar er komt een punt dat we moeten spreken van een heel nieuw programma. Een verbeterd programma. De toekomst.

Dit is wat Heren 1 het afgelopen seizoen heeft doorgemaakt. Versie 1.0 begon met een aantal bugs*. Er waar deze kleine probleempjes tot net niet goals, punten verlies en tegendoelpunten hebben geleidt, lijkt opgelost. De kansen worden gemaakt en de punten gepakt. Maar kan je dan al spreken van een volledig nieuwe start? Van een heren 1, 2.0?

 

Even een paar punten op een rij. In de afgelopen maand heeft Heren 1 maar liefst 29 doelpunten gemaakt. Het zaalseizoen heeft ons duidelijk goed gedaan en ons spel heeft een nieuwe vorm aangenomen. Het "tikkie takkie” hockey van Jaap Schulz en Robert Scholte heeft eindelijk vorm gekregen. Er wordt gepassed, gepasseerd, laag verdedigd en natuurlijk gescoord. En hoe er gescoord wordt… De goals zijn mooier dan ooit te voren en vallen vaker dan ooit. De eerste twee wedstrijden tegen HCM en GCHC zijn, respectievelijk, 6 en 7 doelpunten gemaakt. En ook in de voorbereiding zijn er tegen GHBS 6 goals gemaakt en tegen Daring zelfs 10! Corners gaan er aan alle kanten in. Spitsen duiken om de goal te maken. Backhands vliegen de kruising door. Tegenstanders worden zoek getikt en het spelplezier straalt er weer vanaf. Zelfs A1 speler Bram Eggens heeft zijn eerste competitie goal gemaakt door op fraaie wijze de bal met een duik langs de keeper te prikken.

 

Het is werkelijk Eelde 2.0. Na twee speelronden is de 5eplek stevig in handen en is er genoeg reden om omhoog te kijken. Het verschil met de nummer 4 (GCHC) is nog maar 3 punten! Al deze doelpunten zijn voor de toeschouwer natuurlijk prachtig. Graag willen we iedereen de komende twee weken uitnodigen deze goals te bekijken op Eelde. Over een week Eelde – Upward. En morgen de wedstrijd: Eelde 2.0 versus Leusden!

 

 

*Een bug is een fout in een computerprogramma, een website of een hockeyteam, waardoor het zijn functie niet (geheel) volgens specificaties vervult.

Agenda

Nog geen agenda punten.