Arbitrage

Vacature Arbitrage

Nieuws afbeelding 9-6-2019

Vacatures bij HCE !! Coördinator Arbitrage

Graag doen we een beroep op jullie voor de invulling van onderstaande vacature. Een club kan alleen bestaan als de leden taken op zich willen nemen. Het geeft je tegelijk de kans om invloed te hebben op hoe zaken zijn georganiseerd.

De arbitrage commissie

De commissie bestaat uit een 4 tal senior leden / hulpouders die regelmatig fluiten en die het fluiten bij HCE begeleiden en verder ontwikkelen. Naast deze 4 leden is er een pooltje van ca. 10 senioren die regelmatig invallen als er ergens een probleem is en die ook beschikbaar zijn bij het begeleiden van nieuwe scheidsrechters.

1. Vacature hoofd scheidsrechter / coördinator arbitrage zaken

Heb je steeds gedacht wel iets te willen doen bij HCE ? en vind je aan de zijkant ook dat het fluiten aandacht verdient ? We hebben dringend behoefte aan een coördinator die enkele belangrijke zaken wil oppakken

De coördinator heeft 2 belangrijke deeltaken en een algemene taak

·        Per blok van wedstrijden voor de thuiswedstrijden van de 11 tallen scheidsrechters indelen.  Gaat via LISA systeem.

·        Een of twee keer per seizoen een cursus organiseren (datum kiezen + leden vanaf B leeftijd aanschrijven via LISA systeem).

·        Vraagbaak voor scheidsrechters, samen met de commissie

Het is vooral een administratieve taak die je thuis kunt doen. Het indelen kost je 3 a 4 uur per blok. Samen met het zaalseizoen zijn er ca. 4 blokken

Het organiseren van de cursus kost je op de avond zelf ca. 2 uur en in de voorbereiding ca. 4 uur

Je hebt hiervoor GEEN arbitrage ervaring nodig en je hoeft ook niet zelf te gaan fluiten !

Interesse ? Geef je op voor een kennismaking! Dat kan bij Alfred de Jong.   [email protected]