header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

LUSTRUM RABO-FAMILIETOERNOOI 6 JULI 2019

Nieuws afbeelding 22-5-2019

Op 6 juli a.s. organiseert HCE voor de 5e keer het RABO- familietoernooi. Een toernooi voor het hele gezin, vrienden en familie. Hockeyers en vooral ook niet-hockeyers gaan op een sportieve en gezellige manier de strijd aan om de enige echte familietoernooi bokaal. 


Aanvang

Het toernooi begint om 12.00u, de eerste wedstrijden starten om 12.30u. Om 16.00u is de prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje. We sluiten de dag af met de jaarlijkse familietoernooi-barbecue.

 

Bijdrage

Een team bestaat uit 6 spelers, wissels zijn natuurlijk toegestaan. Bijzondere teamoutfits worden gewaardeerd! Per team wordt een bijdrage gevraagd van € 24,-. Hiervoor krijg je koffie, thee, limonade, fruit en een borrelplank. Voor de barbecue betaalt iedereen vanaf 14 jaar € 12,-. Kinderen tot en met 13 jaar betalen € 5,-. 

 

Inschrijven

Je kan je team inschrijven via [email protected]. Vermeld hierbij de teamnaam, het niveau (recreatief of sportief) en het aantal BBQ-deelnemers. Het verschuldigde bedrag dient gelijk met de aanmelding overgemaakt te worden op NL05RABO0315843896 t.n.v. Mixed Hockeyclub Eelde, o.v.v. Familietoernooi en teamnaam. 

 

We zien jou en je team graag op 6 juli aanstaande! 

Agenda

Nog geen agenda punten.