header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Trainingen teamindeling seizoen 2019-2020

15-5-2019

Trainingen teamindeling seizoen 2019-2020

 

 

Net als ieder jaar moeten we weer nieuwe teams vormen voor het volgende seizoen. Als er voor een leeftijdscategorie meerdere meisjesteams gevormd kunnen worden zijn er ook dit jaar weer teamsamenstellings trainingen. Voor de jongensteams zijn we in gesprek met de coaches en volgt er binnenkort meer informatie.

 

Net als vorige jaren kiezen we voor 3 trainingen mede ivm het overlappen van schoolreisjes en andere activiteiten en we toch iedereen de kans willen geven bij de trainingen aanwezig te kunnen zijn.

 

Naast deze trainingen wordt aan alle trainers en coaches gevraagd om input te leveren over hun teams. Zowel over hockey vaardigheden en wensen als over de sociale (dwars)verbanden. Je kunt dus via je coach aangeven als je een bepaalde voorkeur hebt voor de teamindeling. Bij het indelen van de breedte teams wordt hier zo veel mogelijk rekening mee gehouden.

 

Er volgt nog een uitnodiging in de mail waarin precies staat waar en hoe laat je precies wordt verwacht, maar de dagen en  tijden voor de trainingen zijn als volgt:

 

Dinsdag 28 mei, Dinsdag 4 en Donderdag 6 juni

 

18.00 – 19.00: Volgend jaar  D - leeftijd

19.00 – 20.00: Volgend jaar  C - leeftijd

20.00 – 21.00: Volgend jaar  B - leeftijd

Agenda

Nog geen agenda punten.