header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

GOEDE OPKOMST OUDERS JEUGD

7-3-2012 Vele betrokken ouders woonden maandag 5 maart 2012 de bijeenkomst bij, die op initiatief van de jeugdcommissie (JC) was belegd. De JC heeft om een aantal redenen opgeroepen tot deze bijeenkomst. Die redenen staan vermeld in de brief die elders op deze site staat. Ondanks een aantal afzeggingen op het laatste moment waren veel ouders -zo kort na hun wintersport- alweer present. Een ontvangst in het flink opgeknapte clubhuis.De vloer is zichtbaar geverfd en er hangt een schitterende kroonluchter! 
Ter zake (een uitgebreider verslag volgt nog): De JC maakte zich al enige tijd zorgen over de continuiteit in de jeugdlijn nu de helft van de leden van de JC dit jaar zal aftreden. Na afloop van de bijeenkomst kunnen we constateren dat in ieder geval 2 posities kunnen worden ingevuld. Dat geeft weer lucht. 
Tijdens de bijeenkomst heeft de JC toelichting gegeven op het reilen en zeilen binnen de jeugdlijn. Daarnaast was er de gelegenheid tot het geven van feedback. 
Het was een goede avond en het geeft weer goede hoop op de continuering van het jeugdhockey op HC Eelde. De club waar de meest schitterende zonsondergangen en daarmee gepaard gaande luchten te zien zijn. Meer nieuws volgt over enige tijd.
Namens de Jeugdcommissie Annette de Vos tNC

Agenda

Nog geen agenda punten.