header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuw seizoen

13-9-2011 Beste HCE’ ers,

Alles gewassen, tenten weer ingepakt, caravans in de stalling, werkzaamheden hervat en de kids weer naar school. Hoe periodiek het ook klinkt, het luid het begin van het hockeyseizoen weer in. Afgelopen weken zijn velen weer druk in de weer geweest om alles organisatorisch weer goed op de rit te krijgen. Teamindeling, trainingsschema’s samenstellen, wedstrijdschema’s uitdelen, … etc. Ieder seizoen is de start altijd een beetje spannend. Het grote voordeel nu is dat we een aantal uitvoerende zaken hebben vereenvoudigd door middel van het programma LISA. Ieder team, coach, trainer, ouder, lid, kortom iedereen kan zijn of haar gewenste info direct online opvragen. 

Een zeer verheugend bericht is dat we met onze sponsor de Rabobank Noord Drenthe wederom een samenwerking zijn aangegaan voor de komende 3 jaar!

HC Eelde is een relatief kleine club die het hockeyplezier hoog in het vaandel heeft staan. Om dit te kunnen waarborgen kunnen we niet zonder vrijwilligers en ouders die het ondersteunende werk verrichten. Na...

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.