31 maart feestelijke opening nieuwe veld

20-3-2018

Nog een twee weken te gaan en dan wordt ons nieuwe veld officieel geopend.

Deze prachtige zaterdag 31 maart staat geheel in het teken van festiviteiten en hockeyplezier voor alle leden, ouders, familie, vrienden, kennissen, buren en iedereen die mee wil doen!

Mogelijk heb je de posters al zien hangen, maar ook geven we graag via Scoop meer informatie over deze feestelijke dag!

Clinic

Officiële Opening nieuwe veld

Warming up verzorgd door Sportrade

Sponsorloop trainingsgroep, F-jes, E-tjes

Sponsorloop D en C jeugd

Openingswedstrijd Dames 2 tegen jong dames 1

Tijd om de dag feestelijk af te sluiten!

Vanaf 11.00 uur: Clinic door trainers en spelers/speelsters uit onze senioren teams! En wie weet… misschien nog met een verrassing, daarover later meer! We verwachten alle teams, en daarnaast is iedereen welkom! Willen je vriendjes/vriendinnetjes of familieleden een keertje kennismaken met de hockeysport? Neem ze gerust mee, we maken er een leuke clinic van, voor iedereen!

12.30 uur: Officieel wordt het veld geopend! Door wie? Dat blijft nog even een verrassing!

Vanaf 13.00 uur: Deze sponsorloop is de activiteit waarbij al onze F-, E-, D- en C-jeugd rondjes gaan lopen op het nieuwe veld. Via je coach krijg je meer informatie over deze sponsorloop en ook krijg je via hen de sponsorloop-formulieren. Begin alvast rond te vragen wie jouw gerende rondjes wil sponsoren! Opa’s/oma’s/ouders/buren/vrienden/kennissen …. Hoe meer personen jou steunen tijdens het lopen van de rondjes, hoe groter jouw bijdrage is aan alle leuke nieuwe trainingsmaterialen op de club!

14.30 uur: En dan is het eindelijk zo ver, de eerste officiële wedstrijd gaat op het nieuwe veld gespeeld worden! Onze eigen Dames 2 neemt het op tegen Jong Dames 1, het belooft een spannende wedstrijd te worden...

15.30 uur: Tijd voor een hapje en een drankje om de dag feestelijk af te sluiten

Tijdens deze dag zijn er verschillende kraampjes aanwezig van Sponsoren, jeugd van HCE, en wordt er hockeykleding/artikelen verkocht met mooie kortingen. Bovendien is er een loterij georganiseerd waarbij fantastische prijzen te winnen zijn!

We zijn nog op zoek naar:

-       Wie kent of heeft een leuk bandje die voor muzikale gezelligheid kan zorgen tijdens de borrel aan het einde van de dag?

-       Fotograaf die gedurende de hele dag, actiefoto’s kan maken voor ons eigen HCE archief?

-       Sponsoren die interesse hebben om met een kraampje tijdens deze dag aanwezig te zijn.

Deze gehele dag wordt mede mogelijk gemaakt door de o.s volgende sponsoren:

Rabobank Assen & Noord Drenthe, Twin Seasons/FABB, Jumbo Pepping Eelde, Sportrade, Willems Fysio

Kortom, houd 31 maart 2018 vrij in je agenda en neem je vrienden en familie mee. Het belooft een spannende en leuke dag te gaan worden!