Jong dames 1 zaalkampioen !

Nieuws afbeelding 17-2-2018

JongDames1 Hockeyclub Eelde zaalkampioen 2018

JongDames1 van Hockeyclub Eelde is ongeslagen zaalkampioen 2018 geworden! Na negen wedstrijden was JongDames1 niet meer door de directe concurrente Quick Stick Heerenveen in te halen. De tiende en laatste wedstrijd werd er door de meiden desondanks toch een paar tandjes bijgezet. Om de ongeslagen status veilig te stellen en om de hoogste score van dit zaalseizoen te maken. Het ging toch al zo lekker afgelopen zondag. GHBS werd met 15-0 verslagen. De hoogste score van dit zaalseizoen. Onze keeper Suze had niet heel veel te doen die wedstrijd.

Jumbo Pepping, de HCE clubsponsor verraste ons in Leeuwarden nog met heerlijke lunchpakketjes! De energie van die lunches is erg effectief tegen GHBS gebruikt. Dank ook voor Twinseasons en Fabb Sportswear die ons van alle mooie clubkleding en sticks voorzien. En Sportrade en Willems Fysiotherapie die zorgen dat we fysiek in orde zijn.

Deze week alweer de kunstgraswei in en op zondag een eerste oefenwedstrijd tegen Scoop Delft. 11 Maart begint dan het veldseizoen weer en gaan we er weer vol voor met lekker snel spel maar vooral met heel veel plezier hebben. Zo wordt JongDames1 Hockeyclub Eelde dan ook in de veldcompetitie kampioen.

Bijlage