header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Veel nieuwe scheidsrechters

Nieuws afbeelding 13-11-2017 Woensdag 8 november was het zover. Scheidsrechter examen voor met name de B jeugd en ook wat C en A junioren. Met hoofdscheidsrechter Vincent en examinator Bas uit Assen als leiding. Er waren 2 groepen gemaakt omdat er 55 uitnodigingen waren verstuurd. Hiervan hebben 35 junioren daadwerkelijk examen gedaan.

Omdat ze soms dicht bij elkaar zaten was er ook wel hier en daar wat overleg en samenspraak. De examens werden meestal ruim binnen de tijd van 40 minuten gemaakt en daarna ook meteen nagekeken. Iedereen kreeg dus meteen de uitslag. We zijn blij met de 28 geslaagden die binnen een paar weken hun eigen scheidsrechterkaart van de KNHB ontvangen. Dat de regels toch best wel lastig zijn blijkt uit het feit dat niet iedereen is geslaagd. Overigens kun je ook zonder kaart worden ingedeeld om te fluiten!  We hebben nu eenmaal iedereen nodig om de wedstrijden mogelijk te maken en de belasting te verdelen.

Iedereen die geslaagd is van harte gefeliciteerd en voor de anderen zal er een nieuwe ronde volgen. Veel plezier bij het fluiten van wedstrijden en bedenk dan ook hoe lastig een scheidsrechter het soms kan hebben  :))
vg  Alfred de Jong

Agenda

Nog geen agenda punten.