header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Keeper spullen

28-6-2017

Keeperspullen HCE

Afgelopen dinsdag 27 juni was het moment om je keeperspullen te laten controleren en/of in te leveren. De meeste teams hebben dat ook gedaan. Teams met een vaste keeper hebben de tas weer meegenomen omdat je dan ook oefenwedstrijden en trainen makkelijk kan organiseren. Vooral bij de E teams is niet altijd meteen duidelijk wie de nieuwe keeper of coach gaat worden en bovendien is dit ook de leeftijd waar al snel grotere spullen nodig zijn. Die tassen blijven dan in het clubhuis en worden eind augustus weer uitgegeven.

In juli / augustus kunnen wij op basis van de inventarisatie spullen bijbestellen en zorgen dat iedereen eind augustus weer veilig kan keepen. Voor de teams die niet zijn geweest of voor tussentijdse vragen / benodigdheden kan je contact opnemen met iemand van de materiaalcommissie. Zie website [organisatie] [bestuur]. Onze namen staan onderaan genoemd. Je kunt ook altijd iemand van de TC/JC vragen.

Beheer keepertassen

Een keepertas met spullen vertegenwoordigd al snel een waarde van 1000 euro of meer. Met 25 teams begrijpt iedereen dat we moeten voorkomen dat er onnodig schade of verlies optreedt. Om die reden zijn er ook afsluitbare hokken in de gang gekomen. Graag jullie aandacht om e.e.a. netjes en afgesloten te houden. Een redelijk groot aantal keepers en coaches bewaart de spullen thuis. Dan blijft het in zicht en kan men makkelijk meedoen met oefenwedstrijden etc. Welke opslag locatie je ook het handigst vindt, we hopen op jullie hulp om onnodige schade te voorkomen.

Radek bedankt !

Radek Nosek heeft jarenlang de spullen verzorgd en reparaties uitgevoerd. Hij is en blijft natuurlijk een bron van veel kennis rondom de keeperspullen. Namens HCE (en dus jullie allen) erg veel dank voor alle werk in de afgelopen jaren! Voor vragen over keeperspullen kan je vanaf nu terecht bij Rob Schaub, Hein vd Werf en Alfred de Jong.

Agenda

Nog geen agenda punten.