header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuws van HCE

13-1-2012
Nieuws van december 2011/januari 2012

Goed nieuws: nieuwe doelen
Goed nieuws: hce wordt geholpen door vrijwilliger
Gevraagd: trainingsmaterialen
Gevraagd: sponsors


Allereerst het goede nieuws.

Op het tweede veld staan nieuwe doelen. Door vasthoudendheid van Geert Wierenga heeft de gemeente Tynaarlo besloten ons van een stel nieuwe doelen te voorzien. De oude doelen zijn nog in het najaar door de Corsowijk vastgelast anders waren ze in de tussentijd misschien al ingestort. Nieuwe doelen zijn heel duur dus onze hartelijke dank gaat uit naar de gemeente.

Om al die dure materialen goed te beheren is begonnen met een inventarisatie.Per team of per persoon is, via het besloten gedeelte van de website, te zien waar welk materiaal is, hoe oud het is, hoe lang het nog meegaat en ook wat er nog op voorraad is. Na de winterstop is deze inventarisatie hopelijk compleet.


Het clubhuis en de materialen moeten ook onderhouden worden en dat gebeurt vooral door Geert Wierenga, meestal vooral op de donderdag. Sinds enige tijd wordt hij geholpen door een vrijwilliger, dat wil zeggen iemand die geen lid van de club is, hij is zelfs geen hockeyer maar hij helpt wel om ons clubhuis, de hekken, het meubilair etc. etc. op te knappen. Ook de vloeren in het clubhuis worden geweldig opgeknapt. Mochten er nog mensen zijn die op donderdag (of op een andere dag) tijd hebben om klussen voor de club te doen dan zijn zij -allemaal- van harte welkom. U kunt contact opnemen met Geert via [email protected]


Er zijn ook nog materialen die slijten en aanvulling behoeven. Mocht u de club daarmee willen helpen dan zouden wij heel blij zijn. Het gaat om nieuwe pilonnen (mogelijk met een reclameopdruk) en afsluitbare roltassen of andere stevige tassen (ook mogelijk met reclameopdruk) waar onze trainers hun materialen in kunnen bewaren. Als u kunt doen dan zouden wij ook heel blij zijn met nieuwe mini-goaltjes (voor wedstrijden en trainingen) Alle coƶrdinatie van materialen gaat via de penningmeester ([email protected] of 050-309 49 79).


Verder heeft een aantal leden/partners van leden/ouders van leden zich aangemeld om sponsors te gaan werven voor HCE. Daar is het bestuur erg blij mee. Ook Dames I gaat z'n best doen om sponsors te werven en Heren I was daar al mee bezig. Ook zijn er twee jeugdteams in staat gebleken sponsors te vinden voor de club. Het resultaat hiervan moet natuurlijk over een paar weken ook te zien zijn op de onze website.

Wat extra financiƫle hulp is echter van harte welkom. Op de ALV was te horen dat de kwaliteit van de jeugdtrainingen dit jaar echt verbeterd is ten opzichte van vorig jaar en dat horen wij heel graag maar dat kost geld, veel geld voor een kleine club. Dus iedereen die ons wil helpen als bordsponsor voor drie jaar, als lid van de club van 150 (Euro) per jaar of iedereen die gewoon een extra gift wil doen is van harte welkom. De voorzitter neemt uw mailtje of telefoontje heel graag in ontvangst. De mogelijkheden staan op een rijtje op de website onder sponsors/sponsormogelijkheden.

Om een regelmatige en goede nieuwsvoorziening te kunnen garanderen is er bovendien dringend behoeft aan een nieuwsredacteur/webmaster. Gegadigden graag een mailtje naar  [email protected]

Agenda

Nog geen agenda punten.