header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Scoop 6 mei 2016

Nieuws afbeelding 6-5-2016
HCE Scoop Digitale Nieuwsbrief; 6 mei 2016
Bekijk online versie

Het heeft geholpen...

Of het aan de extra supporters lag weten we niet. Maar wel dat Barneveld er afgelopen zondag met boter en suiker is ingegaan. Eindstand 5 – 2 en die was niet eens geflatteerd.
 
Dus mocht u ’s zondags vaker in de buurt zijn: kom effe een keel opzetten. Het werkt. En is nog gezellig ook.

voor de Jongste Jeugd

A.S. Zondag Clinic

Overigens, Heren 1 kan a.s. zondag opnieuw aan de bak. Maar dan als trainer van de Jeugd. En wat is er nou leuker dan les te krijgen van de ClubKanjers? Goed voorbeeld doet goed volgen…

Vanaf 12.00 uur geven ze een Clinic aan de Jongste Jeugd. En vanaf 13.45 uur aan de Oudere Jeugd. Vooraf opgeven is niet nodig. Tijdig langskomen wel. En neem gerust vriendjes en/of vriendinnetjes mee.

Na afloop is er in ruime mate knakworst met ranja. 
Nou, daar blijf je toch niet voor thuis?

van 13.00 tot 18.00 uur

Familietoernooi op 25 juni?

Er wordt op dit moment hard gewerkt om op zondag 25 juni a.s. op HCE een Familie Toernooi te organiseren. Niet alleen voor gezinnen, trouwens. Maar ook voor familie, vrienden en kennissen. Dus ook voor hockeyers en niet-hockeyers, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en klasgenoten. Kortom, voor iedereen die het leuk vindt en een stick vast kan houden.
 
Er worden kleine wedstrijdjes gehouden. In 6-tallen. Daarbij mag er doorlopend gewisseld worden. Het gaat niet om de winst, het gaat om de lol. Per team wordt een bijdrage gevraagd van € 15,- Daar is koffie, thee en fris bij inbegrepen.
 
Het toernooi wordt stijlvol afgesloten met een gezellige BBQ. De bijdrage daarvoor bedraagt € 15,- per persoon. Voor de kleinsten (onder de 14) vragen we € 5,-

Trainingen beginnen weer

A.s. woensdag worden de trainingen weer hervat.  Vooral voor de Jongste Jeugd, die nog niet is ingedeeld in elftallen. De E-tjes en de F-jes dus. Zij hoeven zich dus niets aan te trekken van de selectietrainingen die komende week gaan beginnen. Ook de TruukjesTraining op vrijdag gaat weer gewoon door.

Trainer in de container

Over trainingen gesproken: tussen beide velden staat een container boordevol met trainings-spulletjes. Daar kunnen trainers, maar in voorkomende gevallen ook ouders, dankbaar gebruik van maken.
 
Maar, daarbij 1 verzoek van Materiaal Meester Robert: Zouden jullie de boel weer een beetje netjes achter willen laten? Na afloop van de trainingen wil het in de container nog wel eens een enorme chaos zijn. De Materiaal Commissie heeft er een halve dagtaak aan om alles weer op z’n plek te leggen en terug te hangen.
 
Zo gaan we niet met elkaar en ook niet met de spullen om... Toch?

Website
Facebook
YouTube
Copyright © 2016 Hockeyclub Eelde, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Hockeyclub Eelde
Redactie:
Adres:
Hockeyclub Eelde
Hooiweg 196 B
9765 EM Paterswolde, Groningen

hockeyclubeelde.nl
Wil je iets veranderen aan hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Wijzig je voorkeuren of schrijf je uit van deze nieuwsbrief

Agenda

Nog geen agenda punten.