header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwsbrief HCE

21-12-2011
Het ligt in de bedoeling van het bestuur om met enige regelmaat een nieuwsbrief uit te gaan brengen. De bedoeling is om leden en ouders van jeugdleden zodoende attent te maken op informatie via onze website. Hieronder vind u alvast goed nieuws over de materialen van HCE.
Mocht u zo'n nieuwsbrief een goed idee vinden en eraan mee willen werken dan bent u van harte welkom. Meldt u dan zich dan vooral bij de voorzitter(@hockeyclubeelde.nl)

Inhoud:
  • Goed nieuws: Nieuwe doelen
  • Goed nieuws: HCE geholpen door hardwerkende vrijwilliger
  • Gevraagd: Trainingsmaterialen
  • Sponsors gevraagd


Nieuwe doelen:
Er staan inmiddels nieuwe doelen op het veld. Door vasthoudendheid van Geert Wierenga heeft de gemeente Tynaarlo besloten ons van een stel nieuwe doelen te voorzien. De oude doelen zijn in het najaar nog door onze buren, de corsowijk, gerepareerd anders waren ze misschien al ingestort. Onze hartelijke dank gaat uit naar de gemeente want doelen zijn heel duur.
Het is wel erg vervelend wel een van onze dug-outs inmiddels kapot is (beklad en kapot).

Om al die dure materialen goed te beheren is begonnen met een inventarisatie. Per team of per persoon is, via het besloten gedeelte van de website, te zien waar welk materiaal is, hoe oud het is, hoe lang het nog meegaat en ook wat er nog op voorraad is. Na de winterstop is deze inventarisatie hopelijk compleet.

Er wordt gewerkt in en aan het clubhuis.
Het clubhuis en de materialen moeten ook onderhouden worden en dat gebeurt vooral door Geert Wierenga, meestal vooral op de donderdag. Sinds enige tijd wordt hij geholpen door een vrijwilliger, dat wil zeggen iemand die geen lid van de club is, hij is zelfs geen hockeyer maar hij helpt wel om ons clubhuis, de hekken, het meubilair etc. etc. op te knappen. Mochten er nog mensen zijn die op donderdag (of op een andere dag) tijd hebben om klussen voor de club te doen dan zijn zij -allemaal- van harte welkom. U kunt contact opnemen met Geert via [email protected]

Trainingsmaterialen
Er zijn ook nog materialen die slijten en aanvulling behoeven. Mocht u de club daarmee willen helpen dan zouden wij heel blij zijn. Het gaat om nieuwe pilonnen (mogelijk met een reclameopdruk) en afsluitbare roltassen of andere stevige tassen (ook mogelijk met reclameopdruk) waar onze trainers hun materialen in kunnen bewaren. Als u kunt doen dan zouden wij ook heel blij zijn met nieuwe mini-goaltjes (voor wedstrijden en trainingen) Alle coƶrdinatie van materialen gaat via de penningmeester ([email protected] of 050-309 49 79).

Sponsors gevraagd
Wat extra financiĆ«le hulp is ook van harte welkom. Op de ALV was te horen dat de kwaliteit van de jeugdtrainingen dit jaar echt verbeterd is ten opzichte van vorig jaar en dat horen wij heel graag maar dat kost wel  geld, veel geld, voor een kleine club. Dus iedereen die de club wil helpen als bordsponsor voor drie jaar, als lid van de club van 150 (Euro) per jaar of iedereen die gewoon een extra gift wil doen is van harte welkom. De voorzitter neemt uw mailtje of telefoontje heel graag in ontvangst. De mogelijkheden staan op een rijtje op de website onder sponsors/sponsormogelijkheden.


Om een regelmatige en goede nieuwsvoorziening te kunnen garanderen is er bovendien dringend behoeft aan een nieuwsredacteur/webmaster. Gegadigden graag een mailtje naar  [email protected]

Agenda

Nog geen agenda punten.