Nieuwe jeugdcommissie leden gezocht

Nieuws afbeelding 6-4-2016

Beste ( ouders van) leden

Voor de jeugdcommissie zijn we op zoek naar nieuwe mensen. Er zijn vacatures voor ;

-          Jeugd wedstrijd secretariaat

-          Co√∂rdinator ABCD jeugd

We kunnen alleen een club zijn als iedereen een steentje bijdraagt. Na een aantal jaren nemen mensen weer afscheid en moeten nieuwe mensen het stokje overnemen. Denk er dus nog eens over na en neem contact op als je meer wilt weten. Je kunt altijd een keer vrijblijvend met een vergadering meedoen. Je leert meer mensen kennen en je hebt invloed op zaken in de club. Je kunt contact opnemen via de mail adressen op de site van HCE. Deze vind je onder [organisatie] [ bestuur].

Taken Jeugd wedstrijdsecretariaat bij HCE.

-          Inschrijven alle jeugd teams in juni

-          Planning jeugdwedstrijden thuis  ( zaterdag wedstrijden)

-          Opstellen jeugdscheidsrechters

-          Contact met coaches en ouders over opstellen spelbegeleiders

-          Contact met scheidsrechterscommissie over opstellen jeugdscheidsrechters

-          Wedstrijdformulieren  controleren op aanwezigheid en volledigheid (zondag/maandag)

-          Aanspreekpunt naar KNHB en contact met wedstrijdsecretariaat andere verenigingen

-          Bijwonen vergaderingen jeugdcommissie  ( 4 a 5 keer per jaar)

-          Bijwonen Perzische markt ( 1 keer per jaar)

-          Planning  maken bardiensten op zaterdag en contact met ouders hierover onderhouden

-          Het is belangrijk dat je in staat bent om (elke dag)  je mail te lezen en snel te reageren daarop.

-          Zaalperiode (winter) geen taken omdat de zaal via de zaalcommissie gaat

-          Tijdbeslag  =  ca. 4 uur per week uitgezonderd dec-jan-feb en de zomervakantie

Taken coördinator ABCD jeugd

-          Aanspreekpunt voor ouders en coaches bij vragen of problemen

-          Aanspreekpunt voor nieuwe jeugd leden in de ABCD leeftijd

-          Bijwonen vergaderingen jeugdcommissie  ( 4 a 5 keer per jaar)

-          Als lid jeugdcommissie meehelpen bij bijzondere acties voor de jeugd

-          Als lid jeugdcommissie meehelpen bij jaarlijkse indeling

-          Tijdbeslag  -  ca. 1 uur per week

Vg  Alfred de Jong , voorzitter JC.