header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

clubtenue

21-12-2011

Onderstaande is oud nieuws dat -heel vervelend- niet goed blijkt te zijn doorgekomen tot nu toe. Vandaar in de herhaling het volgende bericht dat ook onder clubinfo/clubtenue te zien is.

Preferred kleding supplier: SPORTSHOP HAREN

Blij kunnen we melden dat vanaf heden ieder lid van HC Eelde terecht kan voor zijn/haar kleding bij de Sportshop Haren. Zij hebben zich bereid gevonden om een voldoende voorraad HC Eelde kleding in huis te hebben. Rok(je), broek(je), kousen met HCE logo (nieuw!) en je hebt keuze uit twee soorten shirts, een katoenen of een Reece shirt. Alle shirts zijn op de linkerborst voorzien van het HC Eelde logo en de jeugdkleding (rechtermouw shirt, broekje en rokje) zijn voorzien van de naam van onze jeugdsponsor Rabobank.
Ieder lid krijgt na melding lid te zijn van HC Eelde 10 procent korting op alle hockey gerelateerde producten, mocht je als team collectief een outfit aan willen schaffen is het aan te raden om met Rene Koster, eigenaar Sportshop Haren even om tafel te gaan.

Onze clubdoelstelling is om naar de toekomst een uniforme uitstraling van onze teams te hebben op de hockeyvelden te kunnen bewerkstelligen en het imago van HC Eelde hoog te houden.

Agenda

Nog geen agenda punten.