header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuw trainingsschema vanaf 7 maart

Nieuws afbeelding 24-2-2016

Het nieuwe trainingsschema staat op de site. De nieuwe trainingsschema gaat van start na de voorjaarsvakantie. Dus vanaf 7 maart 

. Let goed op de trainingstijden want er zijn een paar verschuivingen tov de eerste helft van het seizoen.De trainingsdagen zijn compacter geworden met meer leden gelijktijdig trainen. Meer drukte en gezelligheid op de club. De  truukjestraining" op vrijdag blijft gehandhaafd. Extra is op vrijdag de mogelijkheid voor de C, B en A jeugdleden  om met je leeftijdsgenoten vrij te hockeyen, het veld is beschikbaar. Denk erom dat er dan geen trainer langs de lijn staat. Denk er nog meer om dat je wel een complete outfit draagt inclusief bit en scheenbeschermers. Voor de D is deze mogelijkheid op de donderdag maar dan met begeleiding). Nog meer oefenen en hockeyplezier.En tot slot er is keeperstraining voor de jongens en apart voor de meisjes. 

Maarten Buisman stopt met het geven van training omdat hij een baan heeft gevonden en op de woensdag niet meer beschikbaar is. Maarten bedankt voor je tomeloze geduld en inzet met onze jongste jeugd. Veel succes in je maatschappelijke carri√®re. 

Er zijn een paar nieuwe gezichten, Sanne, Thomas en Inge.En natuurlijk is er de jeugd trainingsco√∂rdinator Tim Broenink. Hij is er niet altijd maar wel regelmatig.  Hij zal elke woensdag aanwezig zijn en zijn aandacht verder verdelen over de andere dagen.Hij zal trainers coachen en begeleiden en kinderen aanwijzingen geven. Soms staat hij op het veld, soms is hij in het clubhuis te vinden. Hij is voor ouders het eerste aanspreekpunt over trainingszaken bij de jeugd.

Het bestuur wenst iedereen een sportief en succesvol tweede helft van het seizoen. 

En ook een heel fijne vakantie.


Agenda

Nog geen agenda punten.