header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe Training coördinator per 1 januari

Nieuws afbeelding 4-1-2016

Per 1 januari 2016 heeft Robert Scholte zijn werkzaamheden als training coördinator jeugd beëindigd. Na jaren deze functie met veel passie en energie te hebben uitgevoerd geeft hij het stokje door. Hij wordt opgevolgd door Tim Broenink. Tim is coach van Dames 1 en speelt zijn wedstrijden afwisselend in Heren 1 of Heren 2.

Het bestuur heeft een missie: elke speler heeft een begeleide trainer die zijn kwaliteiten inzet om elke speler in het hockeyspel op te leiden en te begeleiden op basis van zijn behoeften, ontwikkelingsniveau en ambitie.

Daarbij worden de volgende uitgangspunten gehanteerd;

-          Plezier en motivatie tot blijvende deelname aan het hockeyspel staan voorop

-          Beter leren hockeyen als resultaat van een planmatige en gestructureerde ontwikkeling.

Naast de begeleiding van de trainers heeft Tim de opdracht meegekregen een doorlopende leerlijn te ontwikkelen voor de jeugd. Van de jongste jeugd tot en met de A spelers een ontwikkelplan gericht op spelend leren hockeyen vanuit de context van het spelen van spelsituaties met uitgebreid aandacht voor;

Snelheid - Techniek - Inzicht- Conditie en Karakter

 

Met de keuze  van een planmatige en gestructureerde ontwikkeling kiesthet bestuur voor meer aandacht en meer focus op de jeugd.

 

Onze dank gaat uit naar de prestatie van Robert Scholte. Hij heeft de jeugd jaren gedragen en zijn kennis en en kwaliteiten overgedragen aan veel trainers en nog veel meer jeugdhockeyers. Robert zal zijn werk als trainer/coach van Heren 1 gelukkig voortzetten. Robert bedankt. Tim, veel succes.

Agenda

Nog geen agenda punten.