header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Oefenwedstrijden Nederlands zaalhockey in Heereneveen

2-12-2015
Vorige week hadden vele jeugdspelers en clinic van Robert Tigges en Teun Rohof.
Nu is er een mogelijkheid om deze mannen te kunnen zien spelen in het Noorden


Oefenwedstrijden Wereldkampioenen zaalhockey in Heerenveen

 Op dinsdag 15 december 2015 spelen de Nederlandse zaalhockey heren en dames een oefenwedstrijd tegen Polen in Sportstad Heerenveen. De regerend wereldkampioenen zijn in voorbereiding op het EK Zaalhockey, dat van 15 tot en met 17 januari in Praag voor de heren wordt gehouden en van 22 tot en met 24 januari in Minsk voor de dames. 

Je bent van harte welkom om te komen kijken bij beide wedstrijden. De teams zouden het fantastisch vinden als jullie met zoveel mogelijk hockeyfans op de tribune zitten en jullie vooral laten horen.
 Na afloop van de wedstrijden is er voor de jeugd natuurlijk gelegenheid om op de foto te gaan en om handtekeningen te verzamelen.

 De wedstrijden worden gespeeld in Sportstad Heerenveen (Abe Lenstra Boulevard 23Q). Het programma is als volgt: 17:30 uur: Sporthal open voor publiek 18:00 uur: Nederland - Polen (Dames) 20:00 uur: Nederland - Polen (Heren)

 Als je er bij wil zijn, kun je online een kaartje kopen. Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat hard. Toegang is € 5,50 per kaartje, deze kunnen online geboekt worden via: http://www.eventim.nl/tickets.htmlAgenda

Nog geen agenda punten.