Arbitrage

OPROEP VOOR NIEUWE CLUBSCHEIDSRECHTERS

Nieuws afbeelding 22-9-2015 In oktober 2015 organiseert H.C.E. weer een spelregelcursus voor clubscheidsrechters. Het examen wordt afgenomen op 28 oktober 2015 om 20.00 uur in het clubgebouw. Al veel met name jeugdleden hebben zich spontaan opgegeven en daar zijn we superblij mee! Maar we kunnen ook nog veel ouders gebruiken. Dus ondersteun je team en de club en wordt clubscheidsrechter!

De cursus wordt digitaal (e-learning) aangeboden en kost maximaal 1,5 tot 2 uur. Het examen duurt ongeveer een 1 tot 2 uur. Opgeven kan via [email protected] hockeyclubeelde.nl. Wil je eerst informatie? Neem dan contact op met Vincent Brouwer. Dat kan via hetzelfde e-mailadres.