Gezocht Lijncoördinator A en B teams

Nieuws afbeelding 2-9-2015

We zijn op dringend op zoek naar een coördinator A/B. Er is nu bij het begin van het nieuwe seizoen een vacature ontstaan binnen de Jeugdcommissie (JC).

Het is een organiserende rol binnen de JC waar je hoofdzakelijk zorg draagt voor communicatie tussen JC, coaches en de 5 A en B teams en vice versa. In eerste instantie zijn de ouders van spelers in de A of B teams benaderd. Nu dit (nog?) geen resultaat heeft opgeleverd, gaat de vraag naar de hele club uit. Het is een leuke, binnen de club belangrijke en soms ook uitdagende rol.

Tijdsbeslag: 1x per 4 weken een JC vergadering en daarnaast 1 uur per week.

Zoals jullie allemaal kunnen zien, zijn we bij HCE druk bezig. Nieuw tenue, nieuwe ballenvangers, een prachtig terras, nieuwe betegelde paden etc etc. HCE is in beweging. In de organisatie van HCE is daarom ook grote behoefte aan nieuwe vrijwilligers.

Voor meer informatie kan je mij natuurlijk mailen [email protected]of bellen (0648138176).

Hoor ik heel graag!

Groet, Kaspar van den Ham