Nieuwe HCE-tenues !

Nieuws afbeelding 27-8-2015 Beste leden,

Het bestuur presenteert  met trots nieuwe HCE- tenues!  Hieronder puntsgewijs de  details:

·        De tenues hebben een betere kwaliteit en zijn volledig gesublimeerd  (geen bedrukking, maar alles is in kleding verwerkt !). De letters was je er dus nooit af

·        De tenues zijn een stuk professioneler

·        HC EELDE op rug is standaard, hiervoor in de plaats mag achternaam, nummers in overleg.

·        De tenues zijn duurzamer en goedkoper dan oude tenues in winkel

·        Er is ook een uitshirt (in spiegelbeeld, rood hoofdkleur)

·        De tenues kunnen direct bij de club besteld worden (website wordt gemaakt)

·        Er zijn passets op de club aanwezig (zowel kinder-, dames- en heren maten)

·        Dit is een ideaal moment voor (team)sponsoring   !! Neem contact op met[email protected], 06-52659684.

Volgende stappen en tijdschema:

·        Ieder team krijgt zsm een uitnodiging voor of na een training om te passen in clubhuis

·        Voor bestelling hebben we toestemming van leden en ouders nodig

·        De bestelling van alle teams en alle leden gaat in 1 keer tegen een speciale aanbiedingsprijs, daarna kan iedereen losse items bestellen via de website tegen normale prijs

·        De tenues worden voor de zaalcompetitie uitgeleverd.

·        Er is een overgangsperiode van 1 jaar, maar we hopen dat iedereen straks in het nieuwe tenue is gestoken.

·        Heeft u nu direct clubkleding nodig, laat het ons weten, dan kijken we of we wat kunnen regelen zodat u niet 2x kleding hoeft aan te schaffen.

·        Meerdere HCE producten zullen volgen (hoody’s, trainingspakken, bidons…..e.d.)

NB: HCE is volop in beweging ,  na de bestrating  zijn er ook nieuwe balvangnetten geplaatst. Zo kan iedereen weer veilig achter de velden langs lopen. En nu nieuwe tenues, prachtig !!