header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HCE familie toernooi: verslag en foto's

25-6-2015 Hockeyclub Eelde is dit weekend gestart met de viering van het 25 jarig lustrum van de club door een familietoernooi te organiseren!

De uitgelezen kans om dit goed lustrumjaar goed te kunnen beginnen, is aan het begin van de zomer. Want officieel bestaat de club vanaf september 2015, pas 25 jaar. Op dat moment start echter alweer het nieuwe seizoen, waarin alle teams weer volop aan de bak zullen moeten gaan in de reguliere competitie.

Afgelopen zaterdag 20 juni, stonden 25 familie-teams aan de start van een prachtige dag. De poules waren ingedeeld, de teams en scheidsrechters hadden hun instructies gekregen en deed het zonnetje ook een poging om de dag nog mooier te laten worden. De teams waren uitgesplitst in 2 verschillende categorieën, de sportieve en de recreanten poule. Maar er mag gezegd worden dat er in beide poules, hard gewerkt werd om als eerste te eindigen!
Het enthousiasme van de ouders en kinderen die gezamenlijk voor de winst streden, bracht veel plezier en hilariteit met zich mee. Ouders die zelden tot nooit een hockeystick hadden aangeraakt, kwamen enthousiast en met rode hoofden van het veld gelopen om de uitslagen door te geven.

Na de poulefases en de kruisfinales, werden de winnende teams door de club in het zonnetje gezet! En werden de bbq’s aangezet, om alle hongerige hockeyers te kunnen voorzien van een goede maaltijd!

Al met al een zeer geslaagde dag, enthousiaste ouders, blije kinderen en een trots bestuur! Op naar het 30 jarig lustrum!

Voor een sfeer impressie de foto's van Jan Willem van Bruggen: Link
En nog meer foto's: LinkAgenda

Nog geen agenda punten.