header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Spelbegeleidingsavond Jongste Jeugd d.d. 26-08-15

25-6-2015 Beste ouders Jongste Jeugd,   
                                                                                                               
Op 5 september start het nieuwe wedstrijdseizoen. De regels voor het fluiten voor de Jongste Jeugd (JJ) zijn op grond van nieuwe voorschriften van de KNHB behoorlijk veranderd. Zo behoort het fluiten en begeleiden van de JJ-wedstrijden door de eigen jeugd (C elftallen en hoger) tot het verleden. Alle wedstrijden, zowel thuis als uit, moeten nu door een ouder van HCE team verplicht worden begeleid/ gefloten.

Dit houdt in dat er dus vanuit elk JJ-team voldoende ouders moeten komen om die de wedstrijden te   begeleiden/fluiten. Mocht er namelijk tijdens de wedstrijd geen ouder van HCE aanwezig zijn om dit te doen, dan wordt de wedstrijd gewoonweg volgens de regels van de KNHB niet gespeeld. Dit is niet iets wat je als ouders je team van je eigen zoon/dochter wilt aan doen.

Om voldoende ouders te krijgen voor het fluiten en begeleiden van de JJ-wedstrijden, steekt de JC graag haar handen uit de mouwen. Daarom organiseert zij op het clubhuis van HCE op woensdagavond 26 augustus om 19:30 uur een spelbegeleidingsavond. Onze hoofdtrainer Robert Scholte zal die avond de spelregels voor JJ uitleggen en daarnaast tips geven hoe je een JJ-wedstrijd het beste uit behoud van spelplezier voor onze jonge kids kunt begeleiden.

JC HCE

Agenda

Nog geen agenda punten.