header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Familie toernooi - het programma

19-6-2015 Beste teams,

Aanstaande Zaterdag 20 juni is het zover! De organisatie is rond, de poules zijn gevuld, de strijd om de wisselbeker kan gaan beginnen!

Via deze email willen we jullie alvast een inkijkje in het programma geven.

We verwachten jullie tezamen met het complete team om 12.30 uur op de hockeyclub. Rond dit tijdstip kan de teamcaptain zich melden bij de wedstrijdtafel. Om 13.15 uur zal het toernooi van start gaan en dienen alle teams op het juiste veld opgesteld te staan.

De captain krijgt van ons, naast de instructie, het programma/wedstrijdschema, ook bbq polsbandjes voor de teamdeelnemers die blijven bbq-en. Zoals eerder aangekondigd zijn fruit, koffie, thee en ranja vrij beschikbaar. Voor fris en alcoholica worden gereduceerde tarieven gehanteerd. Ook deze zaterdag geldt, alcohol pas na vieren. Rond de klok van 18.00 uur zal de bbq aangestoken worden en kan iedereen genieten van een welverdiende maaltijd!

De wedstrijden zullen gespeeld worden volgens zaalhockey regels, dus niet slaan en stick laag houden.

Let op elkaar, speel fair, help de scheids en ga niet door sticks en deelnemers heen. Oh ja, jullie fluiten elkaar, wat je geeft krijg je terug ;)

(Op het wedstrijdschema kunnen jullie ook terugvinden wanneer je opgesteld staat als scheidsrechters)

Zorg er voor dat jouw team dezelfde kleur shirts aan heeft en daarnaast is het handig ook een 2e teamshirt mee te nemen in een andere afwijkende kleur. (En dan hoeft jouw team geen hesjes aan te doen)

Hebben jullie nog geen inschrijf- en bbq-geld overgemaakt? Graag met spoed overmaken! 10 eu per team, 10 eu per (14+) deelnemer aan de bbq en 5 eu per deelnemend kind. Het bedrag kan overgemaakt worden naar NL05RABO0315843896 t.n.v. Mixed Hockey Club Eelde, o.v.v. Lustrum toernooi.

Alvast bedankt voor het overmaken.

Wij kijken uit naar een fantastische dag en zien jullie komst met veel plezier tegemoet!

Groeten, De Lustrum Commissie

Agenda

Nog geen agenda punten.