header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Belangrijk: Inleveren/reparatie keepersmateriaal

11-6-2015Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent dat de keepersuitrusting weer ingeleverd en/of gecontroleerd moet worden.

Op dinsdag 23 juni, 19.00-20.00 uur, worden de keepersmaterialen weer ingenomen en gecontroleerd. Het verzoek is aan alle keepers/coaches om dan hun keepersmaterialen én strafcornermaskers in te leveren dan wel meteen te laten controleren.

Ook is het mogelijk om de keepersmaterialen eerder op het clubhuis, in de kleedkamer naast de bestuurskamer, te zetten. Op zaterdag 20 juni is het clubhuis open vanwege het familietoernooi. Belangrijk is in dit geval dat de keeperstas is voorzien van Teamnaam, contactpersoon, telefoonnummer en, indien van toepassing, nieuwe teamnaam als de keeperstas meegaat.

De vaste senioren- en juniorenkeepers  kunnen op deze avond hun keepersmateriaal en strafcornermaskers laten controleren of ter reparatie aanbieden. Let op: na de zomervakantie, dus begin seizoen, is reparatie niet meer mogelijk!
Van keeperstassen die niet aangeboden zijn worden de kosten voor reparatie gedurende het seizoen niet door de club vergoed. Wanneer het niet mogelijk is om op deze datum de keeperstas aan te bieden. Wanneer het niet mogelijk is om op deze datum de keeperstas aan te bieden maak dan een afspraak met de contactpersoon: Radek Nosek (06-48953770 of [email protected])

Agenda

Nog geen agenda punten.