Clinic international Teun Rohof voor D-jeugd groot succes!

Nieuws afbeelding 20-3-2015

Het buitenseizoen is voor de hockeyers weer begonnen en de jeugd van HCE is weer volop aan het trainen. Afgelopen woensdagmiddag 18 maart heeft hockey international Teun Rohof een clinic verzorgd voor de D-jeugd op de nieuw en prachtig ingerichte hockeyvelden van HCE in Eelde.

Teun Rohof is een speler van Amsterdam en is ook international van het Nederlands zaalhockeyteam dat 6 weken geleden wereldkampioen is geworden!

In 3 blokken van anderhalf uur werd de HCE D-jeugd flink onder handen genomen wat uithoudingsvermogen betreft, er werden nieuwe technieken aangeleerd en bestaande aangescherpt. De kinderen kregen natuurlijk niet alleen een training aangeboden door Teun Rohof maar konden ook met hem op de foto en een handtekening op stik of shirt laten zetten.

Het tweede Jongens D-team van GHHC, Groningen was uitgenodigd om de clinic bij te worden. Een leuk idee om zo de banden met de buurclub te verstevigen. Dit werd door de jongens en hun ouders erg gewaardeerd.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door sponsoring van een erg enthousiaste vader van één van de jeugdspelers uit JD1. HCE bedankt hem hartelijk daarvoor!

De jongens en meisjes hebben met veel plezier getraind en een bijzonder leuke middag beleefd. Dit was vooral te zien aan de rode konen na afloop in het clubhuis.

De foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1088908231125039.1073741833.679481738734359&type=3

Robert Bronts

20-3-2015 @ 16:04:53 |onze zoon vond het fantastisch!

Vincent Brouwer

25-3-2015 @ 23:06:50 |Ook andere jeugdteams hebben een clinic gevolgd.

Vincent Brouwer

25-3-2015 @ 23:07:25 |En mij beide kinderen vonden het vermoeiend maar geweldig!!!