Zaal, Heren 1 en Dames 1 kampioen/promotiewedstrijden

28-1-2015

Zowel onze Heren 1 als Dames 1 hebben uitstekend in de zaal gepresteerd, ze zijn beide kampioen geworden. Heren 1 in de Topklasse, Dames 1 ongeslagen in de Sub Topklasse.

De kampioenschappen hebben tot gevolg dat de er promotiewedstrijden gespeeld gaan worden. Heren 1 heeft dat afgelopen zondag al in Rotterdam gedaan tegen Almere, Gooische en Qui Vive. Dames 1 doen dat komende zondagmiddag in Drachten tegen Coevorden en Leeuwarden.

Het is nu aan de dames om de eer van de club hoog te houden nu de heren het in de zware poule helaas niet is gelukt om promotie af te dwingen. Onze dames 1 kan daarbij best wat steun gebruiken, dus op 1 februari met z’n allen op naar Sportcentrum Drachten om ze om 15.15en 17.15 uur aan te moedigen.