header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Laatste voorbereidingen bestrating

2-1-2015

Laatste voorbereidingen zaterdag 3 januari.

Komende zaterdag 3 januari gaat een aantal vrijwilligers aan de slag met de laatste voorbereidingen. Als het weer een beetje meezit kan het grondwerk worden gedaan op donderdag – zaterdag 8 januari tot en met 10 januari. Er is veel graafwerk nodig waarbij ook de oude bestrating er uit wordt gehaald. Daarna zand er in en aan trillen en egaliseren. Dit werk wordt voor ons gedaan.


Straten vanaf maandag 12 januari / help !!!!

Wie kan helpen met "opperen” op een van de dagen ??? Onderdeel van de deal die we met de straters hebben gemaakt is dat we zelf helpen met het zogenaamde "opperen” Meldt je aan voor 1 of 2 dagen bij Alfred de Jong ([email protected] of 3096015 ). Het gaat om de maandag tot en met vrijdag ( 12/1 - 16/1).


Einddoel in zicht /hulp blijft nodig.

Het einddoel is natuurlijk een mooie en handige toegang tot het clubhuis en de velden. Het moment is niet toevallig gekozen, 2015 is een jubileumjaar! De hulp van vrijwilligers is en blijft hard nodig. Als je fysiek of praktisch gezien niet kunt helpen is een financiële bijdrage t.b.v. de bestrating zeer welkom. Het zijn toch erg veel meters en de kosten zijn ondanks het eigen werk nog steeds zeer behoorlijk. Het rekening nummer van de club is: NL05RABO0315843896 t.n.v. Mixed Hockey Club Eelde met vermelding van Bijdrage Bestrating 2015. Alvast erg veel dank aan allen die hebben meegeholpen!


Namens het bestrating team, Alfred de Jong


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.