Regels opfrissen? Briefing zaalhockey 2014-2015.

Nieuws afbeelding 5-12-2014 Dit weekend beginnen de eerste zaalwedstrijden. Het is wellicht handig voor de wedstrijden nog even de belangrijkste regels door te nemen. De briefing voor het zaalhockey vind je in de bijlage.

Er is 1 wijziging met betrekking tot het wisselen van keepers voor een extra veldspeler:

"Als verplicht experimentele regel geldt komend seizoen dat het aantal momenten waarop een volledig aangeklede doelverdediger mag wisselen is beperkt tot twee keer per team. Heeft een team zijn aantal wisselmomenten al gebruikt en raakt een doelverdediger geblesseerd of wordt deze uit het veld gestuurd, dan krijgt het team, in het kader van de veiligheid, nog één extra wisselmoment om een doelverdediger met volledige uitrusting in het veld te brengen. Daarna is wisselen van een doelverdediger niet meer mogelijk. "
Bijlage