Gastouders gezocht!

2-12-2014

Vooral op zaterdagochtend is het een drukte van jewelste met de aankomst en het spelen van de Jongste Jeugd teams, die doorgaans nog door hun ouders worden begeleid. Daarom werken wij op de zaterdag van 08:30 uur tot en met 11:30 uur met een gastouder.

HCE heeft op dit moment een tekort aan gastouders en zoekt versterking van het gastouderteam.

Dus doen wij een dringend verzoek aan de ouders van jongens B en D1 en meisjes B1, D1 en D3. Omdat alleen vanuit deze teams nog geen gastouders worden geleverd.

Wat doet een gastouder:

- haalt het rode krat met o.a. de sleutel van het clubgebouw op.

- hijst de bonds- en sponsorvlag.

- als het koud is de verwarming aanzetten.

- begint met koffie en thee zetten tot aankomst eerste shift kantineouders.

- ontvangt de gasten en maakt ouders, coaches etc. wegwijs op de velden.

- ontvangt de spelbegeleiders van de Jongste Jeugd en voorziet hen van hesjes en fluitjes.

- let er op dat de uitslagen op het wedstrijdbord worden ingevuld.

- ondersteunt i.v.m. de bekendheid van de gang van zaken rond de kantine de kantineouders.

- Etc.

Aanwezigheidsuren

Van 08:30 uur tot en met 11:30 uur.

Frequentie

3 maal per veldwedstrijdseizoen.

Aanmelden op: [email protected]

Groet, JC HCE