Zaalseizoen 2014/2015

Nieuws afbeelding 24-11-2014 Beste Allemaal,

Sint struint weer door ons land, het veldseizoen is dit jaar bijna weer klaar en dus staat het zaalseizoen voor de deur.

Zaalseizoen
Het zaalseizoen start voor HCE op 3 december 2014. De eerste veldwedstrijden zijn op 7 maart 2015.

Waar en wanneer
Onze Jongste Jeugd traint vanaf woensdagmiddag 3 december weer elke week in De Marsch.

De jeugd traint om de week. En traint of in De Marsch of in gymzaal Borghkwartier. Kijk dus goed in het schema waar en wanneer je moet trainen!!

Het trainingsschema is te vinden onder de knop "zaalhockey" en dan links "zaal trainingsschema"

Samenstelling Zaalteams
De meesten van jullie blijven in het eigen veldteam maar sommige teams zijn opgesplitst. Degenen die dat treft zijn door hun coaches ingelicht. De meisjes in de MA zaalteams hebben hun eigen splitsing gedaan.

De teamsamenstelling is te vinden onder de knop "zaalhockey" en dan links "teams"

Wedstrijdprogramma
Het wedstrijdprogramma is dit weekend "bijna definitief" bekend gemaakt door de KNHB.

De KNHB heeft erg veel moeite gehad om een en ander in te plannen dit jaar en kon het schema niet eerder dan dit weekend bekendmaken. Hierdoor hebben de clubs nog geen kans gehad om eventuele knelpunten te adresseren. Omdat voor een aantal teams het erg kort dag wordt, hebben we besloten dit schema bekend te maken. Grote verschuivingen worden voor HCE namelijk niet verwacht.

Het programma is te vinden onder de knop "zaalhockey" en dan links "wedstrijdschema"

Groeten en heel veel hockeyplezier in sportzalen van Drenthe, Groningen en Fryslan!
De Jeugdcommissie