Aankondiging Grote Club actie 2014

Nieuws afbeelding 3-9-2014

Vanaf 13 september start op Hockey Club Eelde de jaarlijkse verkoop van de loten voor de grote club actie. Van deze verkoop gaat 80% van de inkomsten naar de kas van onze club. Voor de jeugdleden en jeugdteams is er een wedstrijd: Voor de speler/speelster en voor het team dat de meeste loten heeft verkocht zal er een leuke prijs zijn!

De lotenboekjes zullen tussen zaterdag 6 en vrijdag 12 september worden afgegeven bij de coaches. Meer informatie over de actie zal aan de coaches en jeugdleden gemaild worden.

Met de grote club actie zij er dit jaar weer mooie prijzen te winnen waaronder een hoofdprijs van 100.000 euro!