HCE zoekt vrijwilligers

Nieuws afbeelding 12-6-2014

Beste (ouders van) hockeyers van HC Eelde,

Het gaat goed met onze hockeyclub. Het aantal leden groeit langzaam mede door groei van de jeugdafdeling; voor volgende seizoen verwachten we ongeveer 375 leden. Om onze hockeyclub draaiende te houden zijn ongeveer 150 vrijwilligers nodig; hierbij valt te denken aan coaches, commissies (materialen, kantine, wedstrijdsecretariaat, ledenadministratie, sponsoring, scheidsrechters et cetera). In principe betekent dit dat er vanuit elk gezin dat verbonden is aan de hockeyclub tenminste 1 persoon een taak of functie invult binnen de club. Zonder inzet van ons allen is er geen hockeyclub voor de dorpen Eelde, Paterswolde, Peize en Eelderwolde.

Momenteel hebben wij vacatures op diverse plaatsen in onze vereniging:

• Bestuur (penningmeester)
  • Scheidsrechtercommisie (2 personen)
  • Materiaalcommissaris (1 persoon)
  • Kantinecommissie (2 personen)
  • Zaalcommissaris (1 persoon)
  • Sponsorcommissie (2 personen)
  • Jeugdcommissie (1 of 2 personen wo een voorzitter)
  • En verder mensen om losse activiteiten te organiseren
    • Jeugdtournooi
    • Familietournooi
    • Feestavond

Bij deze wil het bestuur iedereen verzoeken een reply naar [email protected] te sturen; vermeld daarin hoe jij een bijdrage kan leveren. Het bestuur zal dan vervolgens contact opnemen om eea te concretiseren.

Zonder voldoende respons, zullen de huidige vrijwilligers niet in staat zijn om de activiteiten op het huidige niveau vast te houden dan wel te verbeteren. Derhalve een dringende oproep!!

Met vriendelijke groet,

Dagelijks Bestuur HCEelde