Jongens C1 HC Eelde kampioen.

Nieuws afbeelding 26-5-2014
Afgelopen zaterdag zijn jongens C1 van hockey club Eelde kampioen geworden in de eerste klasse. Met een klinkende overwinning van 10-2 werd Winsum van de mat gespeeld. Wederom een fantastisch resultaat na een seizoen waarin slechts de eerste wedstrijd werd verloren. Daarna hebben de mannen onder leiding van trainers Jos van Kimmenaede en Johan Vincenz keihard getraind om te laten zien, dat je met een goede teamgeest, leuk spel, mooie goals en niet aflatende inzet een goed resultaat kunt neerzetten. Met iedere week aanvulling van jongens uit D of B is het ze gelukt om het kampioenschap te veroveren. Het doelsaldo na 11 wedstrijden is 72 goals voor en 21 tegen. Nog 1 wedstrijd te gaan en dan is een mooi seizoen afgesloten. Spelers van coach Bert Doorn v.r.n.l. Alexander Aaftink, Max van Tol, Rens Feenstra, Erwin Reijnholt, Mark Kalfsbeek, Lennaert Többen, Maarten Ronner, Max Dorst, Machiel Kroon, Gijs Doorn, Willian Weits, zittend goalie Max van der Werff. Bart van Kimmenaede ontbreekt.
Bijlage