M8E2 Winterkoninginnetjes!!

Nieuws afbeelding 9-2-2014

9 februari won M8E2 hun laatste twee zaalwedstrijden deze winter en werd daarmee "zaalkampioen” in hun poule. Negen wedstrijden gewonnen, één gelijkspel. 34 goals in de plus (49 - 15).

Sommige potjes werden er door de spitsen heel veel goals gemaakt dan weer werden wedstrijdjes op karakter door de verdediging uitgespeeld. M8E2 liet zien dat ze niet alleen ‘mooi’ kunnen winnen. Ook als het niet ging, kop d’r veur en duerhaol’n! ! Het was een feest om de meisjes zo te zien genieten in de zaal! Meiden, gefeliciteerd!! Hartstikke goed gedaan!

In de bijlage op de foto:

Bovenste rij vlnr. Sanne, Machteld, Carice, Suzan, Noortje

Onderste rij vlnr. Karin, Sophie, Dagmar, Fien

Niet op de foto: Annelotte, ze speelde zondag 9 februari 2014 in haar gedachten mee..

Bijlage