13 november 2011

10-11-2011

Super Eelderhockey Sunday

Komende zondag 13 november 2011 is het SUPER HOCKEY SUNDAY. De dag staat bol van hockey, gezelligheid en de ondertekening van het sponsorcontract met de Rabobank Noord Drenthe. We starten om 12:45 met de wedstrijd van Dames 1 tegen Drienerlo en vervolgens om 14:45 met Heren 1 tegen Hattem.

In de rust van Heren 1 is het officiële moment van de ondertekening van het sponsor contract met de Rabobank Noord Drenthe. De komende drie jaar gaat de Rabobank investeren in de jeugd van HC Eelde.

We roepen iedereen op, vooral jeugdleden en hun ouders, om komende zondag dit spetterend hockeyfestijn mee te maken. Aan alle jeugdleden vragen we om je hockeykleren aan te trekken voor een grote gezamenlijke foto.

En volgens de Eelder hockey traditie sluiten we de dag af met een diner. Voor maar 5 euro (contant en gepast graag) kan je aanschuiven en kan je je gedurende de dag opgeven, intekenlijst in het clubhuis.

Zet een kruis in je agenda, moedig onze dames en heren aan en zorg ervoor dat je erbij bent!! Samen maken we er een onvergetelijke dag van.