NIEUWS VAN DE HOOFDSPONSOR VAN DE JEUGD: RABOBANK NOORD-DRENTHE

Nieuws afbeelding 24-9-2013

Verbeter je hockeytechniek – ledenaanbieding techniektrainingen en verschillende wedstrijdvormen

Tijdens dit hockeyseizoen vindt de vijfde editie plaats van het Nederlands Kampioenschap Hockeytechniek. Hockey(st)ers in de leeftijdscategorie 8 t/m 13 jaar krijgen een dag lang techniektrainingen en verschillende wedstrijdvormen. Per leeftijdscategorie mag er elke dag een aantal deelnemers door naar de ‘Champions Day’, die wordt gehouden tijdens de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag. Na een onvergetelijke dag ga je sowieso naar huis met een mooi NK-shirt, NK-hockeybal en een medaille.
Als lid van Rabobank krijgt u 15% korting op toegangskaarten voor de Rabobank Hockey World Cup 2014 als u voor 15 november bestelt. Kijk op www.rabobank.nl/dichterbij.