MEGA overwinning voor JC1

Nieuws afbeelding 22-9-2013

Graspiepers JC2 – HCE JC1 0-11

Zaterdag 21 september wedstrijd nr. 3. Na een week weer goed te hebben getraind gingen we naar de Graspiepers in Drachten. Gesteund door veel ouders begonnen we aan de wedstrijd  met 3 gastspelers uit de JD1. En wat voor gasten. Joost  en Bram speelden een hele goed partij en Xander stond z’n mannetje in de goal die hij met 2 geweldige ingrepen schoon hield. De verdediging met Wiliam (n), Maarten, Gijs en Erwin waren zeer geconcentreerd en de aanvallers hadden daardoor geen schijn van kans. Door goed spel op het middenveld van stofzuiger Machiel  gesteund door Bram  en Lennart die iedere week beter wordt, kregen de aanvallers heeeel veel kansen. Bart, Mark, Joost en Max, Max en Max speelden de verdedigers helemaal dol. In de eerste helft leverde dit (maar) 4 goals op. Een mooi uitgespeelde, een strafcorner en twee frommel goals. Maar ook die tellen. In de rust hebben we even de koppen bij elkaar gestoken en bedacht, dat als we de bal meer het werk lieten doen en de tegenstander onder druk bleven zetten, er vast meer goals in zaten. Zo gezegd zo gedaan. De kansen die  Bart (2), Joost (2), Mark (2) en Max (4 !!) hadden werden om gezet in klinkende goals. Al met al een hoge score waarin Machiel een goede pot bekroonde met een mooie goal. Volgende week Dash JC1  !!!. Zal geen makkelijke partij worden maar als we de mooie lijn doorzetten zoals we nu bezig zijn, heeft Dash een zware middag.